KRO Detectives: The Commander

Schizofrenie, een grootscheepse fraudezaak én de brute moord op een priester. Amanda Burton, voorheen te zien in de misdaadserie Silent Witness, moet er flink tegenaan als Commander Clare Blake in drie nieuwe afleveringen van The Commander - die de KRO vanavond en de komende twee woensdagavonden uitzendt.

Blake's promotie tot leider van de Murder Investigation Unit is nog steeds niet bevestigd en daar wordt de toch al niet zo warme Commander niet echt vrolijk van. "De nieuwe DCI Doug James moet het daardoor flink ontgelden", lacht Amanda Burton.

Ontdooien
"Die arme, bescheiden man. Maar naarmate ze meer samenwerken, slaagt Doug er wonderwel in Blake te doen ontdooien. Waarschijnlijk omdat Doug zich absoluut niet van zijn stuk laat brengen en gewoon zijn werk blijft doen. Heel stiekem weet ze hem wel te waarderen, hoewel ze dat natuurlijk nóóit zou toegeven."

Worden
Volgende week duikt ook onze eigen Yorick van Wageningen weer op als de Amsterdamse politieman Van Hauten. "Die wil zien of het nog wat kan worden met Blake", lacht Amanda.

Reageren