Leegloop bij Grey's anatomy?

Acteurs Katherine Heigl en T.R Knight stoppen binnenkort met hun rol in Grey's Anatomy. 'Dokter Richard Webber', medespeler James Pickens, bevestigde het vertrek van de acteurs tegen US Magazine. Het lijkt erop dat Katherine op goede voet vertrekt. T.R lijkt meer uit ontevredenheid weg te gaan...

James reageerde op het vertrek van medespeelster Katherine, Izzie in de serie: "Ja, ze vertrekt. Maar waar ze ook gaat, ik wens haar het allerbeste." Over T.R sprak hij echter minder positief...

T.R
James vertelde over het vertrek van Katherine's goede vriend T.R, George in de serie: "Hij gaat ook. Hij wil gewoon andere carrièrepaden verkennen." Bronnen melden dat T.R blij is de serie te verlaten, en James leek dat te beamen: "Hij klaagt de hele tijd tegen Katherine, de sfeer op de set zal zo veel beter zijn als hij weg is."

Het vertrek
De schrijvers van de serie en T.R zijn al druk in beraad over een aanvaardbaar vertrek van George. Over het vertrek van Izzie is nog niets bekend.

Hoe en wanneer de acteurs Grey's verlaten, moeten we dus afwachten... Helaas voor de fans van Izzie en George. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben een hoop seizoenen van ze mogen genieten!

Extra:
- praat hier verder op het forum!
- meer informatie over Grey's anatomy


Reageer ook!
Wie ga jij het meeste missen?

Meer over:

Reageren