Linda de Mol is gespannen voor Linda’s Zomerweek

Linda’s nieuwste tv-klus Linda’s Zomerweek start maandag en Linda de Mol is naar eigen zeggen flink ‘zenuwachtig' voor de reacties. 

Linda de Mol is de komende week elke werkdag te bewonderen op RTL 4 met haar talkshow Linda’s Zomerweek. Toch is de blondine lange tijd niet zo zenuwachtig geweest.  “Ik ben altijd wel zenuwachtig als er iets nieuws komt, maar dan ben ik zenuwachtig voor de reacties. Hier was ik echt voor het eerst is lange tijd zenuwachtig om het te doen“, aldus Linda in RTL Boulevard.

De ‘klapper’ van jewelste 

Linda’s Zomerweek wordt volgend RTL 4-baas Erland Galjaard een ‘klapper’ van jewelste en alle ogen zijn komende week gericht op Linda. “Het zal ongetwijfeld het geval zijn dat zeker critici denken: nou moet ze ook nog een talkshow“, vertelt ze openhartig.

Ook was de talkshow – die inmiddels al is opgenomen – achteraf best een opluchting voor Linda.  “Ik vond het fijn om eens uitgebreid met mensen te kunnen praten. Ik vind De Wereld Draait Door een heerlijk programma, maar daar heb je maar vier, vijf minuten om je verhaal te doen. Ik vond een soort slow-tv op een warme zomeravond eigenlijk wel een heel leuk idee.”

Anouk is lief voor linda

Anouk is ook een van de BN’ers die bij Linda aanschuift en de Haagse zangeres neemt normaal geen blad voor de mond. Toch was ze voor De Mol wel aardig.  “Anouk was zo openhartig. Dan denk ik toch dat het komt omdat ze denkt: ‘Die Linda vertrouw ik wel, dat is oké.”

Gasten in Linda’s Zomerweek

Op maandag 24 juni schuiven Jandino Asporaat en Jeanine Hennis-Plasschaert aan. Op Dinsdag komen Barry Atsma en Chantal Janzen voorbij, de woensdag is voor Anouk en Tijl Beckand. Donderdag komen Paul de Leeuw en Euvgenia Parakhina langs en vrijdag sluit ze af met Gordon en Brigitte Kaandorp.

Meer over:

Reageren