Lipstick jungle

Een hele goede reden om de maandagavond op de bank door te brengen: de verslavende vrouwenserie Lipstick jungle. Uit de pen van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell, dus wij voorspellen: mooie mannen, hoge hakken, designerkleding en hilarische dialogen!

Vriendinnen Wendy, Nico en Victory staan alledrie in de top 50 van 'machtigste New Yorkse vrouwen'. Maar hun werk mag dan misschien op rolletjes lopen, privé gaat het niet altijd even lekker.

Beste vriendinnen
Gelukkig kunnen de vrouwen altijd bij elkaar terecht. Als hechte vriendinnen zijn ze elkaar met liefdevolle, humoristische maar soms ook confronterende eerlijkheid tot steun en leggen ze herkenbare thema's ongegeneerd op tafel tijdens hun typisch vrouwelijke gesprekken.

  • Wendy Healy (Brooke Shields) is leidinggevende bij een filmmaatschappij. Ze is getrouwd en moeder van twee kinderen, maar heeft grote moeite om een goede balans te vinden tussen haar werk en haar gezin.
  • Nico Reilly (Kim Raver) is hoofdredacteur van een bekend modemagazine. Ze wil directeur worden en is aardig op weg, maar thuis voelt ze zich compleet genegeerd door haar man.
  • Victory Ford (Lindsay Price) is modeontwerpster. Ze is van plan de wereld te veroveren op haar eigen impulsieve manier en hoopt Mr. Right ook nog tegen het lijf te lopen.

Reageren