LLiNK Ledenwerfshow

De tijd dringt voor de groenste omroep van Nederland. Llink moet voor 1 april jaar 150.000 leden hebben, anders verdwijnt de omroep van de buis. In de Llink ledenwerfshow laat de omroep vanavond live zien op welke manier ze hun dromen voor een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld proberen te verwezenlijken.

Met de actie 'Verander de wereld met een filmpje. Llink helpt met een ton' riep de omroep de afgelopen maanden mensen op om hun eigen goede doel of oplossing voor een betere wereld met een filmpje op de website te plaatsen. In totaal hebben 150 mensen hun idee op de site gezet en hebben Llink-leden tot 7 november kunnen stemmen op hun favoriete doel of idee.

Prijs
De vijf filmpjes met de meeste stemmen dingen tijdens de liveshow van vanavond mee naar de hoofdprijs van 75.000 euro waarmee zij (een deel) van hun doel kunnen verwezenlijken. De overige 25.000 euro wordt onder de andere vier ideeën verdeeld.

Reddingsactie
Ook de bekende gezichten van Llink ontbreken niet tijdens de lederwerfshow. Floortje Dessing, Bas Westerweel, Sabastiaan Labrie, Froukje Jansen en Marc de Hond zetten zich in als ambassadeur voor één van de finalisten. Kunnen zij de groenste omroep van Nederland nog redden?

Reageren