Memories tour d'amour

Anita Witzier stevent met haar Memories tour d'amour af op een romantische finale. De laatste standplaats is het Zuid-Limburgse plaatsje Epen.

Midden in het stiltegebied ontvangt Anita in haar liefdescaravan drie bijzondere gasten. Hun verhalen zijn uiteenlopend, maar de bindende factor is altijd verloren liefde.

Verboden liefde
Zo vertelt Dirk over zijn liefde voor de tien jaar jongere Annet. Annet's moeder heeft Dirk nooit ontmoet, maar ze vindt het leeftijdverschil groot. Om geen ruzie te veroorzaken beÃĢindigt Dirk tot zijn spijt de relatie.

Vraagtekens
Dan is het de beurt aan Rob, die als verlegen, schuchtere jongen compleet verrast wordt als de mooie Jolande hem met een briefje verkering vraagt. Die relatie mondt zelfs uit in een stiekeme verloving. Maar als Rob besluit bij de marine te gaan, verandert er iets. Uiteindelijk ligt er een brief van Jolande waarin zij het uitmaakt. Rob accepteert het gelaten, maar vergeet haar nooit.

Het gedicht
Tot slot het verhaal van Hetty en Martin. Hun relatie liep stuk toen Martins pleegmoeder hem dwong het uit te maken. Martin stuurde een gedicht naar het populaire radioprogramma Candlelight. Hetty krijgt nog altijd een brok in haar keel als ze het leest.

Reageren