Missing

Goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de politieserie Missing, waarin een nuchtere FBI-agente en een helderziende tiener samen vermiste mensen opsporen. Het goede nieuws is dat het derde seizoen van de Canadese serie vanavond losbarst met een razend spannende aflevering.

Jess, Nicole en Antonio houden zich vanavond bezig met de verdwijning van een hoogzwangere vrouw. De visioenen van Jess zijn intenser dan ooit. Is het een ontvoering voor losgeld of zit er meer achter? De ontknoping volgt volgende week in het tweede deel van deze dubbele aflevering.

Over en uit
En dan nu het slechte nieuws: dit is het laatste seizoen. De Amerikaanse zender Lifetime had na de derde reeks wel genoeg gezien en kon Missing best missen. Vivica A. Fox, die de rol speelt van Nicole Scott, zag de bui al hangen toen er nog geen vuiltje aan de lucht was. Toen ze werd gevraagd voor de serie bedankte ze voor de eer, omdat ze bang was dat de serie na een paar jaar van de buis gehaald zou worden. Ze liet zich toch overhalen en zie hier: haar visioen kwam uit.

Reageren