Nederland vertrekt

Goede tijden slechte tijden is voorlopig met zomerstop. NL vertrekt moet dat gemis een beetje verzachten. Bekende RTL-presentatoren zwaaien de hele zomer lang elke werkdag vakantiegangers uit en volgen ze naar hun plaats van bestemming.

Dit alles om grondig te onderzoeken hoe Nederland op vakantie gaat. Is het een grote stressbedoening of is de gemiddelde Nederlander juist bijzonder relaxed met twee weken Zuid-Frankrijk of een maandje Costa del Sol in het vooruitzicht?

Personeel
RTL heeft zo'n beetje al haar personeel gecharterd voor het programma. Robert ten Brink, Sylvana Simons, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Froukje de Both gaan zelf niet met vakantie maar staan o.a. op Schiphol en langs de Route du Soleil om vakantievierend Nederland het hemd van het lijf te vragen.

EK
De mannen van het RTL Sterrenvoetbalteam zijn er om de feestvreugde nog verder te verhogen. Bas Muijs, Antonie Kamerling, John Williams, Sacha Visser en de rest zitten tijdens het EK voetbal in Zwitserland en doen dagelijks verslag van hun belevenissen.

Reageren