NIgella's Christmas Kitchen

Het is alweer bijna Kerst en dat betekent voor velen een hoop stress rond het kerstdiner. Niet alleen het gepieker over wat er dit jaar weer voor copieuze maaltijd gemaakt moet worden, maar ook aan de bereiding op de dagen zelf beleeft men doorgaans weinig plezier.

Maar dit jaar wordt alles anders, zo belooft Nigella Lawson. Althans, voor degenen die haar raad uit de driedelige reeks Nigella's Christmas kitchen opvolgen. 'Uren in de keuken staan is prima, maar het moet wel leuk blijven', luidt haar credo dan ook.

Handige borrelhapjes
Deze eerste aflevering staat in het teken van handige borrelhapjes, om het bekende probleem te ondervangen van de te vroeg verschenen familie en vrienden terwijl jij nog in de weer bent met de hapjes. Nigella to the rescue!

Anti-katertip
Canap├ęs zijn makkelijk van te voren klaar te maken, hapjes met Parmaham, geitenkaas en vijgenamuses zijn snel een eenvoudig, evenals pittige mini spareribs en krabkoekjes. Ze heeft ook nog een (lekkere) anti-katertip: een soep met Cubaanse chorizo en zwarte bonen.

Reageren