Nog een nieuw zomerprogramma bij RTL 4

De televisiezomer blijft dit jaar goed gevuld met nieuwe programma's. RTL 4 komt namelijk met nog een nieuw programma: Wie is de chef.

Martijn Krabbé presenteert dit nieuwe kookprogramma met dezelfde ingrediënten als in Wie is de mol?. Vanaf 30 juni staan vier fanatieke koks in de keuken om de andere keukenprinsen en -prinsessen een onvergetelijk diner te geven. Nu is lekker eten en drinken niet zo speciaal, maar dan komt de echte opdracht: wie van deze kookgekken is de professionele chef-kok?

Ontmaskeren
De kandidaten moeten dus van maandag tot en met donderdag tijdens de bereiding van de maaltijd en het diner zelf hun oren en ogen goed de kost geven om deze chef te ontmaskeren. Lukt het de kok iedereen succesvol om de tuin te leiden of verraadt hij zichzelf door een onovertroffen diner op te dienen?

Vrijdag - finaledag
Op vrijdag is de finaledag en komen de kandidaten bij elkaar in het restaurant van de chef-kok in kwestie en praten na over de week met Martijn Krabbé. Maar wie heeft het juiste antwoord op de grote vraag: "Wie is de chef?"

Wie is de chef is vanaf 30 juni iedere dag te zien om 18.35 uur op RTL 4

Reageren