Numb3rs

De tijd, de temperatuur, je geboortedatum, je spaargeld, het nummer van deze Televizier... Cijfers beheersen je leven meer dan je denkt. In de serie Numb3rs gebruikt Charlie Eppes (David Krumholz) de logica van getallenreeksen om misdaden in Los Angeles op te helderen.

In deze aflevering laat hij zich onder meer leiden door de theorie dat de gemiddelde afstand tussen alle mensen op aarde niet meer dan zes stappen bedraagt. Het is de achttiende en tevens laatste uitzending van het vierde seizoen.

Gebroederlijke ruzie
Charlie en zijn broer, FBI-agent Don (Rob Morrow) werken samen aan een zaak, maar verschillen van mening over de aanpak en komen als kemphanen tegenover elkaar te staan. Om Don op zijn nummer te kunnen zetten, stuurt Charlie gevoelige informatie naar wetenschappers in Pakistan. Hierdoor komt hij in problemen die niet zo 1,2,3 met een wiskundige formule zijn op te lossen.

Herhalingen
De komende weken moeten de 300.000 Nederlandse liefhebbers van Numb3rs zich behelpen met herhalingen uit seizoen twee. Het wachten is op nieuwe afleveringen uit de VS.

Reageren