Op vakantie met RTL 4

Iedere zomer gaat het merendeel van de Nederlanders op een welverdiende vakantie. En waar vakantiegangers gaan, daar zijn mooie verhalen moet RTL 4 gedacht hebben.

Daarom komen ze met het nieuwe zomerprogramma NL vertrekt. Robert ten Brink, Sylvana Simons, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Froukje de Both reizen meet met Nederlanders naar of op hun vakantiebestemming en gaan daar op zoek naar leuke anekdotes en verhalen.

Voorbereid
We zijn natuurlijk benieuwd hoe Nederlanders vakantie vieren, waar ze het liefst op vakantie gaan - misschien zit er nog een bruikbare tip tussen - en hoe ze daar naartoe reizen. En natuurlijk heeft niet iedereen zich grondig voorbereid met afvinklijstjes en triple checks van koffers, dus verwacht ook de nodige verlopen paspoorten en andere last minute problemen.

Voetbal
Uiteraard besteedt het programma ook aandacht aan het EK-voetbal met het RTL Sterrenvoetbalteam op locatie. John Williams, Bas Muijs, Antonie Kamerling en Sacha Visser brengen dagelijks verslag uit van het feestgewoel op de oranjecamping. Het is te hopen dat Oranje dan nog meedoet in het toernooi.

NL vertrekt is vanaf 23 juni iedere dag te zien om 20.00 uur op RTL 4.

Reageren