Patty boos op KRO

In het KRO-programma Profiel worden mensen uit Patty's verleden aan het woord gelaten om zo een portret van haar te maken.

Woensdagochtend liet Patty bij Ruud de Wild op de radio weten dat ze niet blij is met de manier waarop het portret tot stand is gekomen.

Privé-zaken
Volgens Patty hebben de programmamakers achter haar rug om mensen benaderd om informatie over privé-zaken te achterhalen. In de uitzending haar tijd als zangeres bij Luv aan bod, maar ook haar huwelijk met Ron Brandsteder en de scheiding daarna. Patty vindt het een subjectief samengesteld programma en neemt dit de KRO kwalijk.

Patty is wel gevraagd
De KRO zegt dat ze Patty op alle mogelijke manier heeft benaderd met de mededeling dat er een uitzending van Profiel aan haar gewijd zou worden. Ze heeft daarop niet gereageerd. Daarop heeft de KRO besloten het programma toch te maken. "Een aflevering van Profiel wordt altijd op deze manier samengesteld. De mensen in de nabije omgeving van de hoofdpersoon spelen een hele belangrijke rol. Dat is het format," aldus de woordvoerder van de KRO.

Reageren