Peter ziet sterretjes

Hij deed het al in Pulse en ook voor De 10 kwam hij nogal eens in contact met de sterren, maar in zijn nieuwe programma kan Peter van der Vorst pas écht losgaan. In Van der Vorst ziet sterren mag hij namelijk de grootste internationale sterren interviewen.

Een presentator die een goed gesprek voert met internationale celebrities? De vergelijking met Ivo Niehe is dan natuurlijk snel gemaakt en dat snapt Peter ergens wel. "Toch is het een wel een ander programma dat geheel op locatie wordt opgenomen. En ik ga er natuurlijk zoveel mogelijk een eigen draai aan geven", zei hij vanochtend in de radioshow van Giel Beelen op 3FM.

En Vele Anderen
Van der Vorst ziet sterren wordt in samenwerking met En Vele Anderen gemaakt. Je weet wel, het mediabedrijf van onder andere Paul de Leeuw en Joop van den Ende.

Paul de Leeuw
Peter: "Het is een nieuw en bruisend bedrijf dat op een originele manier televisie maakt. Ik weet zeker dat ik veel profijt zal hebben van de creatieve en artistieke input van Paul de Leeuw en co. Ook ben ik erg blij dat RTL 4 wederom het vertrouwen in me uitspreekt door me te laten doen wat ik het liefst doe: interviews en reportages maken."

Van der Vorst ziet sterren is half januari voor het eerst te zien bij RTL 4.

Reageren