Quinty gaat tuinieren

Quinty Trustfull gaat zich komend seizoen flink bezighouden met klussen en tuinieren. De RTL-presentatrice is namelijk het nieuwe gezicht van het enige echte klusprogramma Eigen huis en tuin.

Ze neemt de schoffel over van Corine Boon, die het programma het afgelopen seizoen nog in goede banen leidde. Quinty ontmoet bekende stylisten én aanstormende ontwerpers en praat je bij over de laatste trends op interieurgebied. De andere twee gezichten van Eigen huis, klusser Thomas Verhoef en Lodewijk Hoekstra, mochten wél blijven.

Minimalistische tuin
Er is overigens niet alleen een andere presentatrice, want ook het programma gaat er anders uitzien. Er komen in de nieuwe serie namelijk meer bekende ontwerpers langs. In de eerste aflevering bijt tuinarchitect Dick Beijer het spits af. Hij ontwierp tuinen voor Elton John, Linda de Mol en Gordon. Gedurende drie weken volg je de totstandkoming van de 'minimalistische' tuin die Dick speciaal heeft ontworpen.

Locatie van de week
Ook het inmiddels bekende onderdeel wordt een tikje anders. Dit seizoen gaat het team niet alleen naar een straat, maar ook naar een brandweerkazerne, studentenhuis en kinderdagverblijf.

Eigen huis en tuin is vanaf zaterdag 30 augustus te zien om 18.05 op RTL 4.

Reageren