Remake Bionic woman bij RTL 5

Vanaf donderdag 3 juli zendt RTL 5 een moderne Bionic Woman uit, een serie die in de jaren zeventig miljoenen kijkers kende.

De vrouwelijk versie van De man van zes miljoen met Lee Majors in de hoofdrol, werd razend polulair. Niet in het minst door superwoman Lindsay Wagner. In de remake zal Michelle Ryan de rol van Jaime Sommers op zich nemen.

Bionische lichaamsdelen
Barkeepster Jaime's leven gaat niet over rozen. Ze werkt keihard en heeft daarnaast nog de zorg over haar rebelse tienerzusje Becca, gespeeld door Lucy Kate Hale. Dan krijgt ze een ernstig auto-ongeluk en hangt haar leven aan een zijden draadje. Er is maar een redmiddel: een supergeheime operatie. Gewone lichaamsdelen worden vervangen door bionische lichaamsonderdelen en daarmee is ze meteen gezegend met buitenaardse krachten.

Voor wat hoort wat
De organisatie die ervoor zorgt dat ze deze operatie mag ondergaan, wil er natuurlijk wel wat voor terug: Jaime moet meewerken aan geheime missies. Ze gaat een geheel nieuw bestaan tegemoet waarin ze offers moet brengen en moet leren omgaan met haar nieuwe, niet alledaagse gaven.

RTL 5, vanaf donderdag 3 juli, tussen 20.30 en 21.25 uur.

Reageren