Revolver

Guy Ritchie (39) doet professioneel gezien weliswaar zijn uiterste best, maar hij is en blijft vooralsnog vooral 'de man van'. En dat terwijl zijn eerste films (The hard case, Lock, stock and two smoking barrels en Snatch) vóór zijn huwelijk met Madonna waren.

Er gingen geruchten dat het huwelijk met de Queen of Pop na acht jaar op springen stond vanwege Mads vermeende overspel met baseballer Alex Rodriguez. De tien jaar oudere zangeres zou bovendien meerdere keren zonder trouwring zijn gespot. Maar onlangs liet de diva in een officiële verklaring weten dat er totaal geen sprake is van een op handen zijnde scheiding.

Reclames
Naast films doet Guy ook reclames. Eerder dit jaar regisseerde hij er één voor Nike en nu zit hij weer in Milaan voor de nieuwste reclame van Nespresso met George Clooney die vanaf november bij ons te zien is.

TV-première
Vanavond is de tv-première van zijn zesde film, Revolver. Gokker en ex-croupier Jake wint tijdens een kaartspel van de plaatselijke casinobaas Macha, wat hem duur komt te staan. Hij skuit een deal met twee criminelen om zichzelf te beschermen. Samen weten ze de corrupte bazen van Las Vegas een hak te zetten, terwijl Jake uitzoekt wie hem in deze situatie heeft gebracht.

Reageren