Sensation live bij BNN!

Komende zaterdag stroomt de Amsterdam ArenA weer vol met tienduizenden witgeklede dance-liefhebbers die op de achtste editie van Sensation weer uit hun dak zullen gaan. Maar zoals het altijd gaat met grote evenementen valt een aantal mensen buiten de boot.

Om deze groep toch mee te laten genieten van de adembenemende lichtshows en spectaculaire optredens van onder andere Marco V en Laidback Luke komt BNN met een oplossing. Van 0.05 uur tot 3.00 uur verzorgt de omroep op Nederland 3 namelijk een liveverslag waarbij alle hoogtepunten langskomen.

Primeur
Hiermee heeft BNN gelijk een primeur te pakken, aangezien het evenement nog nooit eerder live is uitgezonden. Tijdens de uitzending kunnen we ook genieten van een kijkje achter de schermen en volgt de BNN-crew verschillende bezoekers en DJ's tijdens het feest.

Live
Voor iedereen die hier nog niet genoeg aan heeft biedt BNN de mogelijkheid om via een live-videostream tussen 22.00 uur en 7.00 uur geen minuut te missen van het feestgedruis. Wel een wit shirt aantrekken natuurlijk.

Bezoek hier de speciale Sensation-site van BNN

Reageren