Spectaculair afscheid Yolanthe!

Afgelopen maandag konden we genieten van de spectaculaire start van het nieuwe seizoen van ONM. Het leven van de karakters is 6 maanden vooruit gespoeld, er zijn nieuwe gezichten én er is een nieuwe leader. Maar dat is nog niet alles...

Julia Branca, gespeeld door Yolanthe Cabou van Kasbergen zal op dinsdag 7 oktober om 19.00 op spectaculaire wijze afscheid nemen van de serie.

Komen en gaan
"ONM is voor mij een bijzondere tijd geweest. Het is nu al een van de leukste periodes uit mijn leven. Ik heb er verschrikkelijk veel geleerd en heel veel lol gehad. Maar hoe cliché het ook klinkt, er is een tijd van komen en van gaan. Voor mij is het nu tijd om verder te gaan," aldus de knappe actrice.

Manipulatief
Yolanthe speelde sinds 2005 de rol van Julia Branca in ONM. Ze begon als een lief meisje uit Brazilië maar ontwikkelde zich al snel tot een sluwe, manipulatieve vrouw. Julia was keihard en onvoorspelbaar.

Schokkend
En dat is ze nog steeds! Yolanthe's personage heeft de komende vier weken namelijk nog een heleboel voor ons in petto. De aflevering waarin de actrice voor het laatst te zien is, belooft schokkender dan ooit te worden.. Wij zijn benieuwd!

Reageren