Spuiten en slikken portal online!

De eerste aflevering van de Spuiten en slikken zomertour is achter de rug, maar daar houdt het programma niet op. BNN heeft namelijk een site gelanceerd waar je over de typische onderwerpen die de revue passeren meer informatie kunt vinden of meepraten.

De site is het resultaat van een samenwerking tussen BNN en Menna Laura Meijer (bedenkster en maker van de VPRO-serie Sexy). Berend Jan Verheijen, Hoofd Nieuwe Media BNN: "Spuiten en Slikken is een succesvol en goed gewaardeerd programma op TV. Het werd dan ook hoog tijd dat er een grootse website aan werd gekoppeld, waarop jongeren op een eerlijke en open manier aan informatie over seks en drugs kunnen komen en ervaringen met elkaar kunnen delen."

Inspraak
Zoals je van BNN verwacht is het geen saaie site over seks en drugs; jongeren bepalen voor een groot deel de inhoud van de site, omdat ze die zelf aanleveren. Dus voor iedereen die meer wil weten over bijvoorbeeld tongzoenen, cocaïne en/of LSD: spuitenenslikken.bnn.nl is dé plek om meer te weten te komen.

Reageren