Superfan van september: acrazylady

Trouwe leden van de site die actief zijn op het forum, maken kans op het bereiken van de Superfan-status. Als Superfan krijg je een eigen blog op de site én in het blad. Tamara (nickname: 'acrazylady') is uitgeroepen tot onze eerste Superfan en zal ons de komende maand op de hoogte houden van wat haar bezighoudt op de buis.

Help en hihi ik ben een Superfan. Mijn eerste reactie toen ik hoorde dat ik de eerste superfan was, was wow: voel me erg vereerd. Ik zal me eerst even voorstellen, is wel zo netjes. Dan weet je tenminste wie hier tegen je aan zit te kletsen.

Ik ben Tamara maar word ook wel Tammy genoemd. Ik ben 28 lentes jong en ben overdag werkzaam als laborante. In mijn vrije tijd kijk ik graag tv en als er een keer niks op is zet ik graag een dvd'tje op, heb ook al een flinke verzameling series en films op dvd die door vrienden en familie graag gewaardeerd worden.

Ik heb niet echt een lievelingsprogramma - het zijn er te veel - maar wel een aantal series die ik volg. Ziekenhuisseries zoals ER, Grey's anatomy en House vind ik erg leuk. Crimeseries zoals CSI en Law & order, daar geniet ik ook van; spannende series zoals Ghostwhisperer, Medium en Supernatural vind ik erg goed. Vooral de laatste serie is echt een aanrader; en ben dol op de serie Gossip girl.

Ik ben geen soapliefhebber en series zoals De gouden kooi en Big brother, daar kijk ik ook niet graag naar. Was in het begin wel dol op GTST, maar ik ben in de loop der jaren afgehaakt.

Ik zal het de eerstkomende paar weken dan ook hebben over de dingen die mij bezig houden in televisieland. Hopelijk genieten jullie net zo van het lezen als ik van het schrijven.

Groetjes, Tammy

Reageren