Televizier 4 ligt nu in de winkel

Loreta Schrijver en Quinty Trustfull krijgen de meeste aandacht als presentatrice van Koffietijd, maar vlak Pernille la Lau niet uit. Televizier interviewde haar. En: The Following begint! 

Pernille kwam in het tweede seizoen bij Koffietijd en nu presenteert ze het ochtenprogramma vijf keer in de week. Aan Televizier vertelt ze onder anderen dat Koffietijd ook voor mannen is en dat BN'ers in de rij staan om langs te mogen komen. 

The Following

Dinsdag 29 januari start bij SBS 6 de spannende serie The Following met Kevin Bacon. De serie is net gestart in Amerika en daar is iedereen dolenthousiast. Kevin Bacon speelt een FBI-veteraan die tien jaar geleden een seriemoordenaar achter slot en grendel sloot. Maar de seriemoordenaar is ontsnapt en gevaarlijker dan ooit. Kevin Bacon moet dus voor de tweede keer op jacht. 

Bea

Koningin Beatrix wordt donderdag 75 jaar en de NOS zendt daarom het portret Uw Beeld van Beatrix uit. Maar welk beeld hebben vijf actrices van onze koningin, die haar in series en films gespeeld hebben? Het woord is aan Willeke van Ammelrooy, Carine Crutzen, Mara van Vlijmen en Sanne Wallis de Vries.

En verder: 
* Joris Linssen zegt 'goodbye' in plaats van 'hello'.  
* Het WK Sprint op de schaats
* Nieuwe typetjes in de TV Kantine
* De finale van de Australian Open
* 5 vragen aan Teun van de Keuken
* De Watersnoodramp is 60 jaar gelden
* Een nieuw seizoen van Bed & Breakfast 
* 164 tv-tips
* en meer... 

Meer over:

Reageren