The Horse Whisperer

Nuchter, getalenteerd, mooi en volwassen: Scarlett Johansson (23) is niet voor niets een veelgevraagde actrice in Hollywood. Tegenwoordig liggen de filmscripts voor het oprapen, maar daar heeft de blonde vamp hard voor moeten knokken.

Als kind al sleepte ze haar moeder mee naar vele audities. Dat wierp uiteindelijk z'n vruchten af. Na verschillende kleine filmrollen, zette Scarlett zichzelf resoluut op de kaart in The Horse Whisperer, die vanavond te zien is.

Erkenning
In de door Robert Redford geregisseerde film speelt ze Grace, een meisje dat haar beste vriendin en paard verliest na een afschuwelijk ongeluk. Haar overtuigende spel leverde haar niet alleen een Hollywood Reporter Young Star Award op, ze kreeg ook wereldwijde erkenning en werd op handen gedragen door critici.

Huwelijksbootje
Vorige maand maakte ze haar debuut als zangeres: ze bracht een album vol Tom Waits-covers uit, met achtergrondzang van niemand minder dan David Bowie. Haar vriend Ryan Reynolds weet wat hij in handen heeft. De twee kondigden aan binnenkort in het huwelijksbootje te stappen.

Reageren