The Perfect Man

In The Perfect Man is Hilary Duff vanavond te zien als de tiener Holly, die er genoeg van heeft om elke keer te moeten verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit.

Om het gekrenkte ego van mams weer een beetje op te vijzelen, doet ze zich voor als haar geheime aanbidder. Voor deze film kreeg de tienerster 2 miljoen dollar, haar standaard tarief sinds 2004. Niet slecht voor een meisje van 21 jaar. Terwijl haar leeftijdsgenoten zich van het ene schandaal in het andere storten, gedraagt Hilary zich voorbeeldig.

Druk, druk, druk...
Maar het braafste meisje van de klas zit niet stil. In april werd haar de hoofdrol aangeboden in de Beverly Hills 90210 spin-off, maar die sloeg ze af in een poging aan het tienergenre te ontsnappen. Mevrouw zocht uitdagender projecten. Met succes: binnenkort speelt ze de titelrol in de film Greta, over een serveerster die valt voor een kok met een crimineel verleden. Duff trad hierbij ook op als uitvoerend producent. Verder is ze de komende tijd te horen in de animatiefilm Foodfight! en te zien in het drama Safety Glass. Volgend jaar speelt ze met Winona Ryder en Josh Holloway een grote rol in de comedy Stay Cool.

Reageren