The real housewives of Orange County

Oké, ze zijn stinkend rijk en hebben ogenschijnlijk alles wat hun hartje begeert. Maar het leven van de vijf Californische vrouwen om wie het draait in de nieuwe reallifeserie The real housewives of Orange County gaat echt niet altijd over rozen, vinden ze zelf.

Maak kennis met Kimberly, Jo, Vicki, Jeana en Lauri, allen inwoners van Orange County, één van de rijkste gemeentes in Amerika. De camera's registreren hun dagelijkse bezigheden die bestaan uit sporten, de kinderen naar school en clubjes brengen, socializen met vriendinnen en hun huwelijk of relatie in stand houden.

Problemen
Op verzoek van haar man laat Kimberly dit seizoen haar borsten drie cupmaten vergroten. De voormalige Playboy-playmate Jeana heeft thuis heel wat te stellen met drie verwende kinderen die vechten om wie de duurste BMW mag hebben en een echtgenoot die net een gevangenisstraf heeft uitgezeten wegens dronken rijden. En ook Lauri heeft problemen. Na de scheiding van een miljonair kan de desperate housewife zich veel minder dure sieraden veroorloven.

Reageren