The Story of Us

...is een weg, moet Bruce Willis gedacht hebben toen hij na zijn middelbareschooltijd naar New York vertrok om acteur te worden. Hij liep talloze audities af en probeerde daarnaast rond te komen als barman en ober.

Een casting director zag wel iets in de stoere barman en bood hem een kleine rol aan in een film. Inmiddels is de Die Hard-acteur een niet te missen actieheld. Vanavond is Bruce maar liefst drie keer te zien (en te horen) op tv, maar niet zoals we van hem gewend zijn. In het geflopte Bonfire of the Vanities (0.25 uur op Net 5) speelt Willis een drankzuchtige journalist.

Sentimentele echtgenoot
Ook North (18.20 uur op RTL 8), waarin Willis' stem te horen is als de verteller, was niet bepaald een kaskraker. The Story of Us (17.45 op Net 5) deed het een stuk beter. Hierin speelt de kalende acteur de sentimentele echtgenoot van Michelle Pfeiffer.

Scheiding
In het echte leven heeft Bruce sinds de scheiding met Demi Moore weinig serieuze relaties meer gehad. Hij werd gelinkt aan verschillende jonge playmates en actrices als Kim Cattrall, maar voorlopig zijn z’n tienerdochters Rumer, Scout en Tallulah de enige vrouwen met wie hij echt serieus is.

North is vandaag te zien om 18.20 uur op RTL 8.
Bonfire of the Vanities is vanavond te zien om 0.25 uur op Net 5.

Reageren