Thema-avonden

Thema-avonden zijn tof. Ik ben zelf dol op thema-avonden. Vrouwenavond genoot ik echt van, maar ik geniet momenteel het meest van de supernatuurlijke avond. Ghostwhisperer, Medium en Supernatural zijn drie hele goede series. Vooral de laatste serie is echt heel erg tof.

Ghostwhisperer is stoer. Ben wel blij dat ik niet in haar schoenen sta en met geesten kan praten. Net als bij Medium, lijkt me niks als wat je droomt ook echt gebeurt.

Nou ja sommige dromen mogen best wel uitkomen. Ik als actrice wonend in Amerika en een relatie met een leuke vent. Geen slechte droom. Supernatural bevat niet alleen veel spanning, maar ook veel humor. Dean maakt soms de meest komische opmerkingen. Voor degenen die deze series nog niet kennen en van spanning houden en niet snel bang zijn, zijn deze series zeker een aanrader.

Supernatural kan soms best wel eng zijn en als je daarvoor gevoelig bent, zit je de hele tijd vanachter je vingers te kijken of heb je er nachtmerries van en dat wil niemand. De broertjes Winchester zien er wel heel erg lekker uit, vooral Dean. Hij heeft echt mijn voorkeur. Jammie jammie.

Maar wat vinden jullie van deze series??

Groetjes, Tamara

Reageren