Ugly Betty komt terug!

Als je maar hard genoeg blijft schreeuwen, worden je gebeden wel verhoord. Nou ja, dat zou je kunnen concluderen uit het feit dat Net 5 al op 6 mei begint met nieuwe afleveringen van Ugly Betty. De zender kreeg zoveel verzoeken om de comedy weer uit te zenden, dat ze er gehoor aan heeft gegeven.

Natuurlijk zijn we blij met de terugkomst van Grey's anatomy op de maandagavond. Maar we moeten Betty Suarez en haar collega's nu wel missen! Een grote groep Nederlandse fans heeft er nu voor gezorgd dat de comedy vervroegd op de buis komt.

Nu op dinsdag
Net 5 heeft nog afleveringen van het nieuwe, tweede seizoen liggen, maar zou die pas dit najaar uitzenden. Door de vele verzoeken van Betty-fans heeft Net 5 besloten om de comedy vanaf dinsdag 6 mei te vervolgen. Dinsdag ja. Hee, geef de fans van Grey's anatomy ook een kans!

Internetdate
Net 5 gaat verder met de vijfde aflevering van het tweede seizoen, getiteld A league of their own. Betty en Henry zijn nog altijd niet bij elkaar (Charlie's kind is toch van hem), maar Betty wil een date. Via internet gaat dat razendsnel! Of is haastige spoed...

Designerbroek
Marc heeft weer wat aan zijn designerbroek hangen: een fotograaf in wie hij niets ziet. Maar ja, wel goed voor zijn carrière...

Smullen!
En Hilda is nog zo bezig met het verlies van Santos, dat ze niet in de gaten heeft dat haar zoon Justin de hele verkeerde kant op gaat (en nee, juist niet díe kant). Smullen!

Reageren