Valerio naar BNN

Valerio Zeno (24) is een bezig baasje. Na bij Big Brother achter de schermen gewerkt te hebben als cameraman kwam hij via het rebelse jongerenprogramma 6pack terecht bij muziekzender TMF. Maar na drie jaar is het nu weer tijd voor wat anders.

De jonge presentator maakt daarom vanaf 1 december 2008 de overstap naar BNN. "Bij TMF heb ik 3 jaar lang heel erg veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad. Nu is het tijd om me verder te ontwikkelen. BNN is de omroep die helemaal bij mij past en waar ik de kans krijg om geweldige programma's te presenteren," aldus Valerio.

Nopjes
BNN-Voorzitter Patrick Lodiers is in zijn nopjes met de komst van het rebelse tieneridool: "Valerio laat in zijn programma's als Wakker worden met en Valerio duikt onder duidelijk zien dat hij beschikt over lef, brutaliteit, humor en nieuwsgierigheid. Ook heeft hij een enorme populariteit onder jongeren weten te genereren. Die impact en die talenten zijn duidelijk elementen waardoor Valerio uitstekend bij BNN past. Wij hopen dat hij bij BNN zijn talenten nog verder uitbouwt en daarnaast zichzelf ook weet te verbreden. Kortom, wederzijdse kansen!"

Hoede
We gaan in 2009 zien hoeveel lef Valerio daadwerkelijk heeft als hij mag aantreden in Try before you die. Welke programma's hij verder onder zijn hoede krijgt is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Reageren