VARA lanceert Humor.tv

Het gelijknamige themakanaal HumorTV is het best bekeken kanaal van de Publieke Omroep met 1.000.000 kijkers per maand.

Edwin Valent, hoofd Nieuwe Media: ‘Met Humortv.nl willen we de bezoeker nog beter bedienen en een gidsfunctie vervullen. De site is interactiever geworden en meer web 2.0. Bezoekers kunnen hun mening geven en ieder filmpje voorzien van een rating. Daarnaast kunnen ze HumorTV-fragmenten via de nieuwe flashplayer embedden waar ze maar willen zoals op een Hyves pagina of weblog.'

Mooi! Weer De Leeuw
HumorTV.nl is nieuw en uniek in zijn vorm. De portal biedt een compleet pakket van live-uitzendingen en unieke webcontent. Bezoekers kunnen zeven dagen per week naar de live-uitzendingen van het digitale themakanaal HumorTV kijken. Dagelijks zijn hier van 15:00 tot 03:00 uur de leukste comedyprogramma’s van de Nederlandse televisie te zien, zoals ‘Mooi! Weer De Leeuw’, ‘Shouf Shouf! de serie’, ‘De Mike & Thomas Show’ en ‘Kinderen Geen Bezwaar’. Deze VARA-programma’s worden aangevuld met shows van internationale allure zoals ‘The Office’, ‘A bit of Fry and Laurie’, ‘My Family’, ‘Fawlty Towers’, ‘Little Britain’ en de populaire ‘Graham Norton Show’.

Cabaret
Natuurlijk is er veel cabaret te vinden op HumorTV. Verslagen van bijzondere evenementen, registraties van optredens van topcabaretiers zoals Najib Amhali en Javier Guzman en nieuw talent krijgt alle ruimte. Daarnaast vind je er grappige internetfilmpjes en humoristische fragmenten uit populaire VARA-programma’s en cabaretshows.

www.humortv.nl

Reageren