Verjaardagsfeestje Michael Jackson op Veronica

Michael Jackson wordt 29 augustus al weer vijftig jaar! Om dat te vieren zendt Veronica de avond ervoor de special Michael Jackson: 50 jaar King of Pop uit. Deze anderhalf uur durende documentaire geeft een fascinerend overzicht van Michael's bewogen carrière.

Zijn meest spetterende nummers en videoclips komen voorbij! Nederlandse fans hebben de afgelopen maanden via internet gestemd op hun favoriete nummers van de legendarische popster. Ze worden beloond met een heerlijk 'collector's item' dat 22 augustus in de winkels ligt: het album King of Pop - The Dutch Collection dat vol staat met de meest populaire nummers. In de special komen deze favorieten ook voorbij.

Thriller
Natuurlijk zal de baanbrekende videoclip van Thriller niet ontbreken. Deze minifilm duurt niet minder dan achttien minuten en was tot dan toe de duurste video aller tijden. Dit spektakel waar Michael in een weerwolf transformeert mag je gewoon niet missen!

De poplegende die al ruim veertig jaar zoveel aandacht opeist wordt op donderdag 28 augustus om 20.30 op Veronica geëerd.

Reageren