VTWG

De drie makers van het VPRO-programma Veel tijd weinig geld genieten van het leven. "We hebben lol en proberen over te brengen dat je geen geld nodig hebt om gelukkig te zijn", zegt Niels Gomperts (16). Hij is de presentator, Fynn Roovers (19) en Boris de Ruijter (19) bekommeren zich om het camerawerk, het geluid en de montage.

Deze zomer liften ze onder meer platzak naar Italiƫ, spotten ze zwijnen op de Veluwe en melken ze paarden met gehandicapten. "Dat kun je in je vakantie op een zorgboerderij doen. Het is voor een goed doel en je leert er wat van."

Groupies
Uit reacties op internet blijkt dat de meisjes Niels een lekker ding vinden. Moet hij de groupies op straat als vliegen van zich afmeppen? "Nee hoor", stelt hij ons gerust. "Er zit weleens een uitblinkertje tussen, zo’n fan die me tegenkomt en dan om mee heen gaat dansen, maar voor de rest valt het wel mee." Sinds zijn verkering uit is, heeft hij even geen behoefte aan een vaste relatie: "Zo gaat dat, dan heb je er even geen zin meer in. Op het moment wil ik me niet binden, ik blijf liever bij mezelf."

Reageren