Wat kijkt... Waylon?

De talentvolle Waylon, de verliezend finalist van Holland's got talent, is in eerste natuurlijk zanger, maar hij ziet zichzelf ook nog wel een keer bij BNN rondlopen.

Waar kijk je graag naar?

"Ik ben een grote fan van Friends. Die serie wordt in alle uithoeken van de wereld uitgezonden. Dat thema is herkenbaar en wordt in veel verschillende culturen herkend."

Zou je ook wel eens willen presenteren of acteren?

"In eerste instantie ben ik natuurlijk zanger, maar het lijkt me best leuk om een programma als Spuiten en slikken te maken. Zie mezelf best nog wel eens iets doen voor BNN, ben ook best wel een waaghals."

Wanneer zap jij acuut weg?

"Bij ziekenhuisprogramma’s zoals Ingang oost en Trauma centrum. Al dat bloed en die uitstekende botten, daar kan ik dus niet tegen."

Voor welk programma waar je graag naar kijkt schaam jij je?

"Ik schaam me er niet echt voor, maar vind het eigenlijk best suf dat ik makkelijk een rit van de Tour de France kan uitzitten. Aan de ene kant gebeurt er weinig en al die dopingverhalen maken het er ook niet beter op, maar een renner als Lance Armstrong vond ik altijd fascinerend om naar te kijken."

Welke presentator wordt volgens jou onderschat?

"Lange Frans. Hij heeft een nuchtere kijk op de wereld en spreekt jongeren aan; hij kan voor die groep iets 'doods' als politiek weer interessant maken. Frans is ook niet bang om de discussie aan te gaan, dat doet hij heel goed."

En wie wordt volkomen overschat?

"Eh, ikzelf? Weet je, ik ben daar eigenlijk niet zo mee bezig. Iedereen zou zijn vak moeten verstaan. Anders kun je beter iets anders gaan doen, toch?"

Meer over:

Reageren