We gaan weer kokkerellen bij Net 5

In Nederland zijn we niet vies van lekker koken, moet Net 5 gedacht hebben. Daarom breidt de zender haar culinaire line-up uit met het succesvolle Britse format Come dine with me.

Het concept is vrij simpel: in één week nemen vijf amateurkoks het tegen elkaar op om het lekkerste en beste driegangenmenu op tafel te zetten. Elke dag mag één deelnemer zijn of haar kunsten vertonen en beoordelen de andere vier het eindresultaat. Aan het einde van de week ontvangt de winnaar - naast natuurlijk de eeuwige roem - een fantastische culinaire prijs.

Succes
Bij onze overzeese buren is het format uitgegroeid tot een groot succes. Wat begon als een programma om de dagtelevisie mee te vullen, is uitgegroeid tot een prime-time hit. Ook internationaal gooit het programma hoge ogen: onder andere Duitsland, Frankrijk en Amerika hebben allemaal hun eigen versie op de buis.

Kandidaat
Of de kookshow het in ons landje ook zo goed gaat doen, is natuurlijk altijd maar afwachten, maar aan de producent De Beeldbrigade (verantwoordelijk voor toppers als Het blok, Samenwonen en Born2Cook) zal het in ieder geval niet liggen. Wil je jezelf opgeven als kandidaat en iedereen laten zien dat jij eigenlijk de beste amateurkok bent die ons land rijk is? Kijk dan snel even op de site van De Beeldbrigade.

Reageren