Web tv

Online televisie kijken: I LOVE IT. Het is misschien niet netjes (is het eigenlijk legaal?), maar niets is fijner dan op een regenachtige dag kakelverse afleveringen bekijken van je favoriete serie.

Ook hoog op mijn lijstje staan programma's die eigenlijk niets toevoegen aan het dagelijkse leven en waarschijnlijk nooit op de Nederlandse buis zullen verschijnen.

Neem The Rachel Zoe project. Rachel Zoe is de Dyanne Beekman van Amerika. Alle grote sterren laten zich graag door haar kleden. De graatmagere blondine (haar Starbucks-beker is nog groter dan haar rokje!) is zo populair dat ze haar eigen realityshow heeft gekregen.

Belangrijkste onderwerp? Hoe vaak en veel ze shopt. Meestal voor haar beroemde klanten, maar ze neemt net zo makkelijk iets voor zichzelf mee. Het wordt pas echt leuk als manlief Rodger (let op de bijzondere spelling!) hysterisch wordt als hij de creditcardafrekening voor ogen krijgt. Heel herkenbaar voor de shopaholics onder ons. Alleen shopt Rachel natuurlijk wel jurken met een prijskaartje waar vier nullen voor de komma heel gewoon zijn.

De grootste attractie zijn de uitdrukkingen van Rachel. 'This dress is sooooo bananas' (dat is goed). 'Can I be honest? I’m going to cry. You look a-ma-zing!!!!' (dacht ik toch even echt dat ze het niet mooi vond. Die gekke Rachel toch).

Geen internet of hou je niet van kijken op je PC, dan kun je binnenkort kijken naar Stylista. Een nieuwe realityserie waarin mensen vechten om een baan bij de Amerikaanse ELLE. Verwacht veel vechten en weinig mode, maar lekker is het wel. Zeker online!

Reageren