Who's That Girl

Like a virgin is Madonna allang niet meer, maar dat de 'queen of pop' vandaag vijftig wordt, is ook moeilijk te geloven. Maar met een flinke dosis botox en veel trainingsarbeid kun je veel bereiken.

Gelukkig maakt Madonna nog steeds heel lekkere muziek. Dat tezamen maakt haar nog net zo hip is als de dag dat ze haar entree maakte op het grote poppodium, in 1984. Er gebeurde veel in de tussentijd.

Druk, druk, druk...
Madonna verfde meerdere malen haar haar, trouwde twee keer, kreeg twee kinderen, adopteerde er eentje, werd aanhanger van de Kaballah-religie, maakte een aantal speelfilms en bracht elf albums uit.

Vijftig
En nu wordt ze dan vijftig. Een getal waar ze zelf, gezien de volgende quote, niet zo gek veel mee heeft. Een verslaggever van ABC News die het lef had te vragen naar de mijlpaal, kreeg het volgende antwoord: ''Fuck you, ik ben vijftig! Sorry, maar meer heb ik er niet over te zeggen.'' Al nuanceerde ze die uitspraak even later toch nog met wat politiek correcte praat. ''Misschien dat ik het heel erg zou vinden als ik me niet goed zou voelen en niet met m'n leven deed wat ik wilde. Maar dat doe ik wel. In mijn geval is het daarom een zegen om zo oud te worden.''

Who's that girl
Ter ere van haar verjaardag zendt SBS Who's that girl uit met de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. In de bizar slechte komedie laat Madonna zien dat acteren ook een vak is. Ze speelt een ex-gevangene die haar onschuld probeert te bewijzen.

Reageren