Wie ben ik? terug op de buis

Wie ben ik?, het programma dat in de jaren '90 veel Nederlanders aan de buis kluisterde en altijd garant stond voor dolle pret, komt terug! Er gingen al geruchten dat RTL dit programma weer uit de mottenballen zou trekken, maar SBS 6 is de gelukkige geworden en komt dit najaar met een gloednieuwe reeks afleveringen.

In Wie ben ik? strijden twee teams van bekende Nederlanders tegen elkaar. De vaste teamcaptains worden bijgestaan door twee BN'ers en moeten aan de hand van cryptische aanwijzingen en vragen raden wat op hun desk staat. Dit kan van alles zijn: van persoon tot voorwerp of dier.

Gareel
Dit levert natuurlijk hilarische taferelen op. Aan Tooske Ragas de zware taak om (net als Caroline Tensen vroeger) de teams (maar vooral hun captains) in het gareel te houden. Dat dit een zware taak wordt is wel duidelijk met Gerard Joling en Patty Brard aan het roer.

Salaris
Tenminste, als Patty het met SBS eens kan worden over haar salaris. De donkere diva kan namelijk nog niet leven met de beloning die SBS nu voor haar heeft klaarliggen. Gerard deed tijdens de presentatie van het nieuwe tv-seizoen van SBS dan ook een oproep aan het bestuur en hoopt dat ze er uit gaan komen.

Wij kijken in ieder geval uit naar dit programma komend najaar, met of zonder Patty!

Reageren