Winston doet backstage verslag bij The Voice

The Voice of Holland is aangekomen bij de liveshows. The Blind Auditions en The Battle zijn succesvol afgerond en de laatste 24 kandidaten zijn bekend.

Vrijdag 12 november vindt de eerste liveshow van The Voice of Holland plaats vanuit een TV-studio in Ede.

The Voice of Holland LIVE
De coaches VanVelzen, Nick & Simon, Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom hebben elk 6 zangtalenten onder hun hoede genomen. Onder leiding van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zullen de talenten zich moeten bewijzen in The Voice of Holland LIVE.

Winston Gerschtanowitz doet tijdens de uitzending verslag vanuit de Red Room, waar hij samen met de kandidaten de reacties op de optredens volgt.

Om en om
De liveshows gaan van start met twee van de vier teams, namelijk die van coaches VanVelzen en Nick & Simon. De teams van Angela en Jeroen komen de week erna in actie.

Concerten
Tijdens de feestdagen is er een tijdelijke stop op TV en gaan de kandidaten concerten geven in de Heineken Music Hall. Op vrijdag 6 januari wordt de show weer hervat. Dan zullen elke week alle vier de teams in actie komen tot aan de grote finale op vrijdag 21 januari.

Vanaf aanstaande vrijdag kan de kijker voor het eerst meebeslissen welk talent door moet richting de finale. Door te bellen of sms-en kan men aangeven wie zijn of haar favoriet is. Daarna moet elke coach één van zijn niet door de kijker veilig gestelde kandidaten naar huis sturen. Deze beslissing is een halfuur na het laatste optreden te zien in The Voice of Holland: THE RESULTS.

Meer over:

Reageren