Word jij de eerste Superfan?

Televizier.nl is dé plek om te praten over je favoriete televisieprogramma's en series, maar er is nog veel meer mogelijk. Trouwe leden van de site die actief zijn op het forum maken namelijk kans op het bereiken van de Superfan-status.

Als Superfan krijg je een eigen blog op de site én in het blad. Hier kun je alles kwijt over wat je op tv-gebied bezighoudt: schrijf een haarscherpe analyse over het presentatietalent van Patty Brard, een vurig betoog over waarom House de allerbeste serie is en of Johan Derksen het recht heeft om zo arrogant te zijn en ga zo maar door!

Karma
Lijkt jou dat ook wel wel wat? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar de allereerste Superfan van Televizier.nl! Normaal gesproken moet je als aankomend blogger minstens tweehonderd karmapunten hebben verzameld, maar omdat we nog een jonge site zijn en het wel heel knap is als je nu al boven de tweehonderd uitkomt, gaan we het voor deze keer op een andere manier aanpakken.

Forum
Zie jij het wel zitten om de eerste Superfan ooit te worden? Ga dan naar de topic Ik word de eerste Superfan! in het Over de site-forum en schrijf een korte motivatie waarin je jezelf (kort) voorstelt en uitlegt waarom jij een goede Superfan zou zijn.

Origineel en actief
Hoe origineler, hoe beter, maar let op: uiteindelijk geeft niet jouw motivatie, maar je actieve houding op de site de doorslag.

Je krijgt natuurlijk altijd antwoord!

Vriendelijke groeten,
De Redactie

Reageren