Panellid worden

Het Televizier Panel

Bij Televizier tippen wij het beste van tv. Maar er is meer. Wil jij je mening over tv laten horen? Dat kan als Televizier panellid! Al meer dan 60.000 mensen hebben zich hiervoor opgegeven.

Je profiteer van vele extra’s:

 • Bepaal meer
  zorg dat jouw favoriete tv-programma’s in de race voor de Ring zitten. 4x per jaar! Daarnaast krijgen alleen panelleden de mogelijkheid mee te doen aan televisie gerelateerd onderzoek.
   

 • Weet meer
  je bent als eerste op de hoogte van de tussenstand en krijgt exclusieve beelden van en nieuwsberichten over de genomineerden van de Ring.

 • Krijg meer
  krijg toegang tot de voorverkoop van kaarten voor de Gouden Televizier-Ring én profiteer daarbij van korting. Daarnaast krijgen alleen panelleden de mogelijkheid mee te doen aan televisie gerelateerd onderzoek. 
   
 • Win meer
  alle panelleden die stemmen op een kwalificatieronde maken kans op vip-kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala én een uniek kijkje achter de schermen van het Gala (voor deze laatste prijs moet je wel op alle vier de kwalificatierondes hebben gestemd).
    

Geef je dus snel op!

Als lid van het Televizier Panel zullen we jou met nieuwsbrieven op de hoogte houden van bovenstaande voordelen. Hiervoor zal je naar verwachting maandelijks een nieuwsbrief ontvangen. Is het toch niet wat je verwacht, dan kun je jezelf via deze nieuwsbrieven ook weer afmelden voor het panel.

 Word nu panellid!