Overweldigende uitslag

Uitslag van de Utopia-poll: Paul moet weg!

Het Nederlands volk heeft gesproken, Paul moet weg uit Utopia. De aannemer kreeg 37% van de stemmen in de Televizier.nl poll.

De stemmers hebben het helemaal gehad met Paul. Van de ruim 5.000 uitgebrachte stemmen waren er een overweldigende 1800 voor de handige klusser. De nummer 2, Emil vergaarde minder dan de helft van dat aantal. Nummer 3 werd oliebollenbakker 'ik ben een aannemer' Hakim.

Arrogante kwal

Ondanks dat Paul in zijn eentje zo'n beetje heel Utopia in elkaar timmert, houden de kijkers duidelijk niet van hem. De commentaren onder de poll spraken wat dat betreft boekdelen. Stemmers vinden Paul arrogant, een kwal en achterbaks, en dan houden we het nog bij de netste reacties.

Giorgio

Nummer 4 en 5 in de poll zijn respectievelijk Billy en Andrea (de vrouw die te pas en te onpas aan het bidden slaat). De minst gehate Utopiaan is student Giorgio, die het ook binnen Utopia met iedereen kan vinden. Slechts 31 van de stemmen waren voor hem.

Nu is het wachten op de keuze van de bewoners zelf. Volgen zij die van de lezers van Televizier.nl? We zulen het snel weten. Op 28 januari moet de minst geliefde bewoner van Utopia, het beloofde land verlaten.

Inmiddels zijn de echte nominaties bekend: Peter, Jimmy en Billy staan op de voorlopige vertreklijst van Utopia.

Reageren