Spectacularie uitzending PowNews

Schopverdachte Brent L. vanavond in PowNews

De hoofdverdachte van de mishandeling in Eindhoven geeft vanavond een uitgebreid en exclusief interview aan PowNews. Het is voor het eerst dat een van de verdachten zijn mond open doet over de zaak.

Dominique Weesie, presentator en directeur van de omroep, twitterde dat vanmiddag, met de hashtag ‘#tranenmettuiten’. Brent L. die van groepsmishandeling verdachte wordt, schopte tijdens een avondje uitgaan met een groepje vrienden een man van 22 bewusteloost.

Ophef over capuchon

Eerder was er al ophef over PowNews-reporter Danny Chosen die Brent L. Belaagde. De journalist volgde hem tientallen meters en trok een capuchon van zijn hoofd.

Illegale beelden Vliegende Hollanders

Het belooft vanavond sowieso een spectaculaire uitzending van PowNews want het nieuwsprogramma laat vanavond ook nog illegale beelden zien van het nieuwe SBS 6 programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. De opnames zijn gemaakt zonder toestemming van SBS.

Megarechtszaak

Gisteren vertoonde PowNews een promofilmpje waarin een onbekende vrouwenstem met een rechtszaak dreigde. “Als hier ook maar één seconde van uitgezonden wordt, hebben jullie een megarechtszaak aan jullie broek. En die ga ik winnen ook”. Maar van dat dreigement trekt PowNews zich dus weinig aan. 

Reageren