Nu met Rixt Leddy

Flikken Maastricht wordt steeds leuker

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht doet het goed, ruim 1,7 miljoen kijkers waren vorige week van de partij. Er zat ook een nieuw maar vertrouwd gezicht in de politieserie: Rixt Leddy. 

Oplettende soapfans herkennen Rixt natuurlijk meteen als Dian Alberts uit Goede Tijden Slechte Tijden, al is dat al weer jaren geleden. Maar een grote stap is het natuurlijk wel. Rixt Leddy speelt nu rechercheur Francesca Sale in Flikken Maastricht.

Daan de Vos

Vorige week werden Eva en Wolfs weer in het politie-blauw de straat opgestuurd. Ze zijn geen rechercheurs meer, omdat de aanhouding van Daan de Vos onrechtmatig was. Francesca is samen met Willem van Maas (Frederik Brom) aangesteld als rechercheur van dienst.

Moord op kapster

Eva en Wolfs krijgen deze aflevering te maken met de moord op een jonge kapster. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan de twee met gevaar voor eigen leven een school binnen. Het is maar de vraag of ze een grote ramp nog kunnen voorkomen.

Viggo Waas

Viggo Waas komt vanavond ook nog even langs. Hij speelt de rol van Will, een veroordeelde zedendelinquent. Hij krijgt vervolgens te maken met Romeo, die besloten heeft zich aan te sluiten bij een groep vrijwilligers die Will begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij. 

Reageren