De battle tussen Leona en Sandra in The Voice

In de halve finale van The Voice of Holland sneuvelt vanavond hoe dan ook een van de favorieten. Wie moet er naar huis: Leona of Sandra?

Leona Philippo en Sandra van Nieuwland zijn de twee uitgesproken favorieten in deze editie van The Voice of Holland. Hun tragiek is dat ze beiden in het team van Trijntje Oosterhuis zitten en dus niet samen naar de finale kunnen. Vanavond valt het doek voor een van hen. 

Sms-en

Sandra scoorde vandaag haar vierde nummer 1 hit, ditmaal met New Age, het nummer dat ze tijdens de laatste liveshow zong. Toch is de blondine met het bijzondere stemgeluid bang dat zij vanavond het onderspit zal delven: "De mensen die mijn singles downloaden, sms’en niet", zegt ze in de Telegraaf.

Thuisstemmers

En het gaat juist om die thuisstemmers. De cijfers van de coaches hebben weinig invloed op de einduitslag. De andere kandidaten die nog kans maken op een finaleplaats zijn: Johannes Rypma en Maame Joses van team Nick & Simon, Eyelar Mirzazadeh en Floortje Smit van team VanVelzen en Barbara Straafhof en Ivar Oosterloo van team Marco Borsato. 

De finale van The Voice of Holland is op vrijdag 14 december.

Reageren