Aldus Netflix

Ferry Bouman maakt grote 'comeback' in Undercover 3

4 februari 2021 17:16 | serie | Door Wietse Zuidberg

© Netflix
Zeer goed nieuws voor alle fans van het personage Ferry Bouman uit Undercover. Netflix heeft tijdens een perspresentatie beloofd dat hij in het derde seizoen van de serie zeer prominent terugkomt.

"Ferry Bouman zal een grote comeback maken in Undercover 3", zo tekende De Telegraaf op uit de mond van Janey van Ierland, manager acquisitions & coproductions bij Netflix. Ze deed het nieuws uit de doeken tijdens de perspresentatie van Netflix, waarin ook werd verteld dat er een nieuwe serie komt met Elise Schaap in de hoofdrol.

Genoeg Ferry?

Fans waren lichtelijk teleurgesteld over de marginale rol die Bouman speelde in het twee seizoen van Undercover. "Of er genoeg Ferry in Ferry zal zitten? Duh", zegt hij er nu over met een knipoog. Het is overigens nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen beschikbaar is op Netflix, maar volgens acteur Frank Lammers, die Bouman vertolkt, duurt het nog wel even. "Maar dan heb je in ieder geval genoeg tijd om pilskes te kopen en worstenbroodjes, en tegen al je vrienden te zeggen. Want voor je het weet, is Ferry op Netflix."

Eerder werd al bekend dat Bouman een eigen speelfilm krijgt. De titel is Ferry.

Meer over