Vanavond in RTL Boulevard

Albert Verlinde onthult winnaar Televizier Soap Verkiezing

Nederlandse soapfans hoeven niet lang meer in spanning te zitten. Albert Verlinde zal namelijk vanavond in RTL Boulevard onthullen wie de winnaar is van de Televizier Soap Verkiezing 2013.

Wie is volgens jullie het beste soappersonage van het tv-seizoen 2012/2013? Deze vraag stond de afgelopen weken centraal bij de allereerste Televizier Soap Verkiezing. Het is een spannende strijd geworden waarvan vanavond dan eindelijk de uitslag bekend zal worden gemaakt. Dit zal gebeuren tijdens de uitzending van RTL Boulevard door niemand minder dan Albert Verlinde.

De soaps

Soapminnend Nederland kon stemmen op de personages uit drie verschillende soaps: SpangaS, Malaika en Goede Tijden, Slechte Tijden. Inmiddels is bekend geworden dat Malaika helaas geen vervolg zal krijgen, maar Spangas en GTST trekken dagelijks nog steeds vele kijkers.

Met name voor de GTST-fans breekt een spannende tijd aan: vanavond begint de aanloop naar de cliffhanger van het 23ste seizoen. In de aflevering van vrijdag 5 juli zullen alle verhaallijnen tot een climax komen. Eerder is al onthuld dat het noodlot voor één van de personages zal toeslaan tijdens een parachutesprong. Net als vorig jaar zullen de kijkers gedurende de zomerstop zoet gehouden worden met een app: Spring Levend.

De verkiezing

Bij de Televizier Soap Verkiezing draait het niet om het uiterlijk of de populariteit van de soapacteurs, maar om de personages aan wie zij gestalte geven. Hierbij is gestemd in drie verschillende categorieën: 'grootste goedzak', 'soapie you love to hate' en 'leukste bitch'.

De prijzen

Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen met het stemmen op jouw favoriete personages. Zo worden er 5x2 vipkaarten weggegeven voor het evenement GTST Live op 24 augustus en één geluksvogel mag deze zomer een dag figureren in SpangaS. De winnaars hiervan krijgen schriftelijk bericht.

Reageren