Eredivisievoetbal komende 3 jaar bij de NOS

Het blijft voorlopig afzien voor Toine van Peperstraten bij FOX. De Eredivisie-samenvattingen zijn in ieder geval nog 3 jaar bij de NOS te zien.

Toine van Peperstraten vertrok vorig jaar naar de betaalzender Fox Sports en sindsdien heeft niemand iets meer vernomen van de Studio Sport-presentator. Fox heeft wel de rechten van de live Eredivisie wedstrijden, maar weinig mensen blijken bereid daarvoor te betalen terwijl op zondagavond 3 miljoen mensen met het bord op de schoot naar de samenvattingen kijken.

Tom Egbers

Studio Sport-presentator Tom Egbers lacht in zijn vuistje over de nieuwe deal van de NOS met de Eredivisie. „Dit is het beste nieuws sinds het kampioenschap van Heracles in 1927! Zonder gekheid, dit is natuurlijk fantastisch voor ons, voor de NOS en ik denk dat ook de kijker hiermee een groot plezier wordt gedaan. Als jongetje van vier keek ik naar Sport in Beeld op zondagavond zeven uur en dat we deze traditie nog drie jaar mogen voortzetten, daar ben ik ontzettend trots op.”

Toine van Peperstraten mag zich bij FOX nog wel verheugen in de oefenwedstrijden van Oranje en de wedstrijden om de KNVB-Beker.

Reageren