Kan het nog? Nederland speelt tegen Zweden voor het WK

Nederland speelt in de Johan Cruijff Arena tegen Zweden en Oranje moet met 7 doelpunten verschil winnen om kans te maken op een WK-ticket. Hopeloze situatie dus. Of toch niet?

We hoeven er niet omheen te draaien, dat WK in Rusland kunnen we zo goed als zeker vergeten. Vandaar ook dat Oranje-supporters hun kaartjes voor Nederland - Zweden massaal op Marktplaats dumpen. Voor een euro of 15 kun je de sterren van het Nederlands elftal al van dichtbij zien.

Arjen Robben

Sportjournalist Willem Vissers riep alle supporters juist op wel naar de Arena te komen vanavond. Vooral om Arjen Robben een hart onder de riem te steken en hem zijn -misschien wel afscheidswedstrijd- niet voor een half leeg stadion te laten spelen. Arjen Robben verdient alle applaus dat hij kan krijgen.

Oranje heeft een wonder nodig wil het meer dan zeven doelpunten scoren tegen Zweden. Dat gaat niet lukken. Vanaf morgen is het uithuilen en opnieuw beginnen.

En misschien naar de wedstrijd kijken, die wordt uitgezonden op NPO 3. De wedstrijd begint om 20.45 uur . De voorbeschouwing start om 20.00 uur.

Meer over:

Reageren