Arie Boomsma nieuw gezicht haargroeimiddel

Arie Boomsma lijkt zijn wilde haren te verliezen. Om dit te voorkomen smeert hij tegenwoordig een chemisch goedje in zijn coiffure, en dat lijkt te helpen.

Het volmaakte kapsel van Arie Boomsma maakt menig man jaloers. Het blijkt nu dat de lokken van de Alle Dagen Seks-presentator een steuntje in de rug krijgen. “Toen ik merkte dat mijn haar dunner werd, heb ik mijn kapper gevraagd of daar iets aan te doen is. Hij adviseerde mij om NIOXIN te gebruiken. Sindsdien ziet mijn haar er weer gezond en vol uit”, aldus Boomsma

Arie Boomsma

Er rust een taboe op het spreken over het gebruik van haargroeimiddelen. Dit is zeer opvallend, aangezien meer dan de helft van de mannen en de vrouwen last heeft van dunner wordend haar. Arie ‘taboedoorbreker’ Boomsma is de moeilijkste niet, hij is daarom het nieuwe gezicht van NIOXIN. Waarschijnlijk krijgt hij de nodige flesjes thuisgestuurd, zodat zijn kapsel er de komende tijd piekfijn uit blijft zien. Hij blijft voorlopig dus nog wel even het boegbeeld van de Nederlandse oerman.

Ander nieuws: Emile Ratelband zit nu in een ebolaland, hopelijk krijgt hij geen spijt als haren op zijn hoofd.

Meer over:

Reageren