En de nieuwe vaste bewoner van Utopia is… Laura

De 24-jarige bejaardenverzorgster Laura is vanaf vandaag Utopiaan. Kunstenaar Ruud delfde in de stemronde het onderspit.

Kijkers van de live-stream op internet weten dit al. Na een spannende stemronde kreeg Laura zes tegenstemmen en Ruud acht, waarna de 56-jarige alleskunner kon vertrekken. Hij reageerde sportief: "Ach ja, het kan vriezen het kan dooien. Ik ga lekker naar mijn kinderen en slapen in m’n waterbed."

Stemronde

Laura en Ruud hadden ieder vier dagen de tijd om een plekje te veroveren in de realityshow. Al in een eerdere stemronde - waarin fans met een Utopia-paspoort mochten stemmen - viel de 30-jarige ingenieur Arthur af.

Naar huis

Het is nu aan Laura als nieuwe vaste bewoner om een van de genomineerde Utopianen naar huis te sturen. Morgen neemt ze de beslissing of Peter, Jimmy of Billy het terrein in Laren moet verlaten

Bezoekers van Televizier.nl, die veelvuldig op onze online poll gestemd hebben, sturen trouwens het liefst Utopiaan Paul naar huis. Maar dat zit er deze ronde dus niet in.

Laura

Laura is een sportieve meid die zelfs even voor AZ en in het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar heeft gevoetbald. Omdat het financieel weinig opleverde besloot ze als bejaardenverzorgster aan de slag te gaan. Op dit moment werkt ze in een verpleeghuis met dementerende bejaarden. In Utopia wil Laura een tattooshop beginnen en daarmee geld in het laatje brengen. 

Conflicten

Hopelijk fleurt Laura de boel een beetje op in Utopia. Sinds de start van het programma zijn er tussen de bewoners veel conflicten, met name over eten en geld. Daarnaast hebben Harold en Lindy de show al vrijwillig verlaten.

Vertraging

Het is de vraag wanneer Laura in de tv-uitzendingen op SBS 6 te zien zal zijn. De gehate vertraging tussen werkelijkheid en uitzending bedroeg tot voor kort maar liefst 7 dagen. Na protesten van fans en wisselende kijkcijfers beloofde SBS 6 beterschap.

Vanaf maandag 27 januari is de Utopia-uitzending een stuk actueler.

Meer over:

Reageren